Iets meer dan twee weken geleden kon je op De Pagina Omslaan een enorm geweldige gepersonaliseerde boekenstempel winnen (in samenwerking met kantoorstempels.nl). Jullie konden t/m zondag meedoen en vandaag op deze regenachtige koningsdag maak ik de winnaar bekend! Om nog even te rekken, dat soort dingen horen nou eenmaal, verwijs ik jullie nog een keer naar de recensie van mijn eigen boekenstempel. Misschien ben je na die recensie wel helemaal overtuigd om te gaan stempelen in je boeken.

stempel3
Lees verder

Afgelopen donderdag konden jullie mijn recensie lezen van de boekenstempel die ik had ontvangen van kantoorstempels.nl. Jullie reacties waren erg enthousiast en ik ben heel blij dat ik in samenwerking met kantoorstempels ook een stempel mag weggeven! Dus denk alvast hard na over een logo, tekst of een ander creatief design dat je graag op jouw eigen stempel zou willen hebben, wie weet heb jij er over een paar weken wel één in huis.

stempel4
Lees verder

Gisteren is de bloggersestafette Twelve Days of Blossom Books Christmas begonnen! De aftrap begon met Eline van All the Feels met een geweldige blogpost over ships van blossom books personages. Ik moet bekennen dat ik nog nooit echt op haar blog was geweest, maar daar ga ik zeker verandering in brengen! Mocht je denken: ho, wacht, dit gaat me te snel. Waar gaat dit over? Dan zal ik even in vogelvlucht uitleggen wat de Twelve Days of Blossom Books Christmas nou precies is: 12 dagen lang zal er iedere dag een blog een vraag beantwoorden  gesteld door de dames van Blossom Books (en een vraag die ook iets te maken zal hebben met de boeken van Blossom Books). Dit is niet alleen heel leuk om te lezen, maar iedere dag is er ook een winactie waar je aan kunt meedoen! Houd dus het twitter account van Blossom Books goed in de gaten en vergeet niet om de blogs die meedoen te bekijken, wie weet vind je wel je nieuwe favoriete blog!

CVirmx4VAAAfshM.png-large
Lees verder

Een tijdje geleden behaalde De Pagina Omslaan de 350 Bloglovin’ volgers en daar ben ik jullie nog steeds ongelofelijk dankbaar voor. Ik kan nog steeds niet geloven hoeveel mensen mijn blogs lezen. Wat als ze allemaal in mijn slaapkamer zouden staan. Dat zou gewoon niet passen! En daarom doe ik vandaag iets voor jullie terug! In samenwerking met Best of YA mag ik een exemplaar van het boek Seeker van Arwen Elys Dayton weggeven (even terzijde: wat een naam voor een schrijver)!

Quin, Shinobu en John ondergaan in Schotland al jaren een intensieve training om een Zoeker te worden. In tegenstelling tot John ronden Quin en Shinobu die succesvol af. Wanneer de twee echter de eed hebben afgelegd die hen tot een echte Zoeker maakt, komen ze erachter dat het nobele doel dat ze dachten na te streven, niet meer bestaat. Quin en Shinobu besluiten te vluchten om hun lot te ontlopen en kiezen allebei hun eigen pad. John is echter op zoek naar hen en de waardevolle athame die de Zoekers gebruiken, om recht te zetten wat er in het verleden met zijn familie is gebeurd. De allesbeslissende strijd om gerechtigheid barst los en Quin zal haar pad voor de toekomst moeten kiezen.

Gisteren is Seeker verschenen en ik kreeg het boek dan ook afgelopen vrijdag in mijn gretige handjes. De cover sprak me aan, in de eerste zin stond het woord Schotland en toen ik verder de beschrijving las was ik ook verkocht. Ben jij ook zo nieuwsgierig naar deze Fantasy Young Adult?
Lees verder

Vandaag een speciale blogpost hier op De Pagina Omslaan! Ik mag voor de boekenadventskalender namelijk vandaag een winactie verzorgen! YES! Ken je de boekenadventskalender nog niet? Dan verwijs ik je graag naar deze link met meer informatie. Heel in het kort: de boekenadventskalender is een jaarlijks bookish evenement georganiseerd in december door collega boekenblogger Emmy van zonenmaan.net. Een heleboel prijzen zullen in deze maand verloot worden, het ideale moment om dat boek te winnen dat al maanden op je verlanglijstje staat. Vandaag kan je het boek Test van Mirjam Mous winnen!

Elvis Long woont in een Engelse kustplaats. Het is de eerste dag van de zomervakantie en hij heeft met Talisha afgesproken op de pier. Maar daar zal hij nooit aankomen. Want zodra hij buiten komt, wordt er een briefje in zijn handen gedrukt. dit is een test staat er in zwarte, handgeschreven letters. we hebben je vader. vertel het aan niemand. anders teken je zijn doodsvonnis. Elvis denkt eerst dat het een grap is, maar al gauw blijkt zijn vader echt verdwenen te zijn. En wat nog vreemder is: de kidnappers vragen geen losgeld. Langzaam wordt duidelijk dat het niet om een gewone ontvoering gaat. Het gaat om Elvis.
Lees verder

Een tijd geleden konden jullie meedoen aan mijn (al zeg ik het zelf) te gekke winactie waar je een boek naar keuze kon winnen: Of Poseidon of The White Queen. En man o man wat hebben jullie massaal meegedaan, bedankt alle deelnemers! Meer dan 300 entries had de rafflecopter giveaway. Maar na dit praatje moet ik toch wel zeggen, mijn portemonnee kan jullie niet allemaal laten winnen. Er kan maar één winnaar zijn. En die is. *dum* *dum* *dum*

Je hebt soms boeken die je helemaal geweldig vindt, maar die (bijna) niemand om je heen heeft gelezen. Wat doe je dan: zeuren dat mensen ze moeten lezen. Yep, dat doe ik wel eens. Een andere manier is: geef ze het boek cadeau! En dat is wat ik vandaag ga doen. Ik had beloofd dat ik een winactie zou organiseren wanneer ik de 200 volgers op Bloglovin had bereikt. En jahoor, dat is me gelukt, allemaal dankzij jullie! Jullie zijn toppers. En wat kan je winnen? Je kan een keuze maken uit twee boeken, waarvan ik vind dat ze te weinig gelezen worden en meer aandacht verdienen. Ik kies één winnaar en die mag kiezen uit Of Poseidon van Anna Banks of The White Queen van Philippa Gregory. Het boek zal ik kopen via Book Depository dus het kan wel even duren tot het boek binnen is.
Lees verder


Vandaag mag ik namens de Books & Kisses Read-A-Thon een challenge organiseren! Voor wie nog niet bekend is met de Read-A-Thon: 28 april t/m 4 mei organiseert boekenblog Books & Kisses een Read-A-Thon. Het is de bedoeling dat je deze week extra veel leest. Het lezen in het zonnetje zet, zullen we maar zeggen. Je bent niet verplicht een bepaald aantal boeken te lezen, gewoon meer dan anders! Meer informatie kan je hier lezen. En voor alle deelnemers aan de ReadAThon heb ik vandaag de Playlist Challenge!
Lees verder