aprilbookhaulJa, april was een goede maand voor mij wat boeken betreft. Op deze foto zien jullie welgeteld tien boeken (nou kan een enkeling uit maart afkomstig zijn, maar we zullen net doen of ze allemaal uit april komen). En dan kan ik jullie ook nog eens vertellen dat ik nog eens twee boeken heb gewonnen die onderweg zijn!

Lees verder

Koninginnedag is een feestdag die me altijd een vrolijk hartje bezorgt. Niet ieder jaar ben ik op 30 april in Nederland, maar als ik in het land ben… dan heb ik van huis uit meegekregen om naar de kleedjesmarkt bij ons in de plaats te gaan en daar te zoeken naar nieuwe boeken.
Ik ben dol op boekenmarkten, om daar te snuffelen tussen (on)bekende boeken. Je kan voor zoveel verrassingen komen te staan. Je kan bijvoorbeeld een boek tegenkomen dat je eigenlijk al heel lang wilde hebben, maar je in de boekhandel te duur vond. Of je kan een boek tegenkomen, dat je normaal in de winkel niet gekocht zou hebben, maar nu voor die paar euro (of nog niet eens) toch wel wil proberen. En natuurlijk kan het voorkomen dat je een boek tegenkomt dat niet meer in de boekhandels te verkrijgen is!
Lees verder