Als ik dit artikel schrijf ben ik bezig in het boek voor onze zomer Leesbeesten Leesclub versie. Ja natuurlijk, ik heb het over Deep Blue van Jennifer Donnelly! Een boek over zeemeerminnen (en verder in dit artikel noem ik ze mermaids, want dat vind ik gewoon een stuk vetter klinken). En eigenlijk hou ik meestal wel van deze mythische waterwezens, dus op De Pagina Omslaan zijn recensies verschenen van nog twee complete Young Adult mermaid series. Dus wil jij je ook verder verdiepen in mermaids? Sla je slag!

Lees verder

Deze zomer staat op De Pagina Omslaan niet alleen in het teken van mijn Summertime Bookness artikelen, maar ook van de Leesbeesten Leesclub. Met een stel boekenbloggers ga ik het boek Deep Blue van Jennifer Donnelly lezen. Deze leesclub loopt tot 31 augustus en is open voor iedereen! Dus lees ook mee en laat weten wat je van het boek vindt! Aangezien ik drie weken op vakantie was en toen Deep Blue nog niet uit was, loop ik hopeloos achter op de rest van de bloggers! Zo konden jullie eerder al wat vragen voor het lezen bij Daan, BookBabbles, StoryHunters, Emmy en Lilian! En vandaag komen jullie dan ook eindelijk te weten wat ik van Deep Blue vind.
Diep in de oceaan leven de zeemeerminnen. Op de ochtend van haar verloving ontwaakt Serafina, een zeemeermin van de Middellandse Zee, met vreemde dromen in haar hoofd. Die voorspellen de terugkeer van een eeuwenoud kwaad.
Wanneer de pijl van een moordenaar Sera”s moeder vergiftigt, moet Sera op zoek naar het brein achter de moord om een oorlog te voorkomen. Geleid door haar schimmige dromen, zoekt Sera vijf andere zeemeerminheldinnen van de zes zeeën. Samen vormen zij een onverbrekelijke zusterband en ontdekken ze een samenzwering die het bestaan van hun wereld bedreigt.

Lees verder

Het is juli. En weet je wat dat betekent? DE KICK-OFF VAN EEN NIEUWE LEESBEESTEN LEESCLUB! Bij de vorige leesbeesten leesclub lazen we Eleanor & Park en dat vond ik echt heel tof om te doen, maar deze keer, deze keer wordt het toffer en toffer en grootser en grootser. Voor degene die het de vorige keer niet echt gevolgd hebben: leesbeesten leesclub, huh wat? Nou, samen met een stel collega-bloggers heb ik de Leesbeesten leesclub opgericht waar we samen boeken lezen en bespreken op onze blogs, maar ook op bijvoorbeeld social media. Waar onze eerste leesclub nog vrij kleinschalig was, gaan we deze keer een stuk meer uitpakken! Omdat het vakantie is zal de leesbeesten leesclub lopen van 1 juli t/m 31 augustus waarin we het boek met z’n allen lezen en erover praten. Je hebt dus tijd zat om het boek te kopen of te lenen bij de bieb! Je kan het dus lekker lezen op het strand, op de camping of gewoon lekker in je achtertuin. Mij lijkt het boek echt supertof! En ik denk dat jullie het met me eens zullen zijn!


Lees verder

Voor degenen die mijn artikel van gisteren niet hebben gelezen: samen met Booktraveler, Bookbabbles, Storyhunters en Zonenmaan ga ik deze maand Eleanor & Park van Rainbow lezen. We gaan een soort van leesclub samen doen. Meer informatie over deze leesclub en hoe jij zelf ook mee kunt doen, kan je in deze blogpost vinden. Vandaag trappen we deze leesclub eigenlijk echt af met 8 vragen voor het lezen van Eleanor & Park.


Lees verder

Hoi allemaal! Vandaag heb ik iets super leuks af te kondigen op De Pagina Omslaan. Het leek me heel erg leuk om met een paar medebloggers samen een boek te lezen. Dus ik mailde Emmy, Lilian, de meiden van Storyhunters en Madelon en Dieuwke van Bookbabbles of ze het leuk vonden samen een soort van blogleesclub te doen. En ze zeiden allemaal: ja!

Lees verder