In mijn eerdere bucket list blogposts had ik het over studeren en reizen. Ik merk dat ik in deze blogposts zo heerlijk van me af kan schrijven en met jullie mijn dromen en doelen kan delen. Het voelt goed dit allemaal onder woorden te brengen. Vandaag wil ik het met jullie hebben over talen. Op de middelbare school heb ik examen gedaan in Grieks en Latijn als talen. Duits en Frans heb ik eruit gegooid. Deels omdat ik gewoon echt geen ruimte meer over had in mijn vakkenpakket (Duits vond ik verschrikkelijk, maar Frans vond ik leuk), maar ook omdat ik bang was voor die mondelingen. Maar als ik nu kijk: welke talen wil ik allemaal kunnen lezen en spreken?


Lees verder

In mijn eerste Bucket List blogpost had ik het over studeren. Nu wil ik het hebben over mijn reisdromen met jullie! Ik ben dol op cultuur, architectuur en geschiedenis. Ik wil ieder kasteel, tempel of kerk zien. Daarom ben ik ook zo dol op Europa. Europa is zo enorm rijk aan geschiedenis dat het nooit gaat vervelen. Ik ben nog nooit buiten Europa geweest en hoewel ik daar in de komende jaren zeker verandering in wil brengen, zijn er ook nog zoveel plekken in Europa waar ik nog nooit ben geweest of waar ik graag nog eens naar toe wil.


Lees verder

Ik vind Bucket List ideeën ook altijd typisch iets om bij na te denken aan het begin van het jaar. Nou ben ik iemand met enorm veel dromen. Ik wil de hele wereld rondreizen, maar ook alles leren wat me interessant lijkt. In de komende weken zal ik af en toe eens wat mooie inspirerende plaatjes uploaden die zeker op mijn bucket list staan. En vandaag wil ik het hebben over mijn studie.


Lees verder