Bucket List #5: Zomerse ditjes en datjes

In mijn eerdere bucket list blogposts had ik het over studerenreizentalen en dromen. Het in elkaar zetten van deze blogposts geeft me een kick. Een kick van alle dingen die ik wil doen en waarvan ik wil dat ik ze op den duur kan doorstrepen op mijn (niet op een papiertje staande) bucket list. En met de zomer in aantocht (ik eis 30 graden, please weer) heb ik het gevoel dat mijn bucket list vertienvoudigd aan de ene kant, maar dat aan de andere kant ook zoveel meer dingen mogelijk zijn! Vandaag wil ik jullie allemaal zomerse ditjes en datjes laten zien die op mijn bucket list staan. Niet dat ik ze perse deze zomer wil doen, maar ooit.. ja dat zeker!


Lees verder

Bucket list #4: Doorzetten en dromen

In mijn eerdere bucket list blogposts had ik het over studerenreizen en talen. En ik vind deze bucket list posts zo inspirational. Ze geven me echt power om mijn doelen na te streven. En dat is dan ook een beetje het thema van vandaag. Want je hebt zoveel mooie quotes die je aanzetten om je dromen achterna te gaan. Ik merk dat ik de laatste paar maanden veel meer bezig ben met wat ik wil met mijn leven, veel meer dan een paar jaar geleden. En ik heb nu ook een veel duidelijker doel wat ik wil en als je een doel hebt, een droom hebt, dan kan je daar veel makkelijker naartoe werken dan wanneer je geen idee hebt wat je wilt met je leven. Nou heb ik dat tot op zekere hoogte nog steeds (bij lange na) niet. Maar ik heb meer ideeën en dromen over wat ik zou willen. En de eerste stap om die te realiseren is om maar gewoon te beginnen.


Lees verder

Bucket list #3: Talen

In mijn eerdere bucket list blogposts had ik het over studeren en reizen. Ik merk dat ik in deze blogposts zo heerlijk van me af kan schrijven en met jullie mijn dromen en doelen kan delen. Het voelt goed dit allemaal onder woorden te brengen. Vandaag wil ik het met jullie hebben over talen. Op de middelbare school heb ik examen gedaan in Grieks en Latijn als talen. Duits en Frans heb ik eruit gegooid. Deels omdat ik gewoon echt geen ruimte meer over had in mijn vakkenpakket (Duits vond ik verschrikkelijk, maar Frans vond ik leuk), maar ook omdat ik bang was voor die mondelingen. Maar als ik nu kijk: welke talen wil ik allemaal kunnen lezen en spreken?


Lees verder

Bucket list #2: Reizen

In mijn eerste Bucket List blogpost had ik het over studeren. Nu wil ik het hebben over mijn reisdromen met jullie! Ik ben dol op cultuur, architectuur en geschiedenis. Ik wil ieder kasteel, tempel of kerk zien. Daarom ben ik ook zo dol op Europa. Europa is zo enorm rijk aan geschiedenis dat het nooit gaat vervelen. Ik ben nog nooit buiten Europa geweest en hoewel ik daar in de komende jaren zeker verandering in wil brengen, zijn er ook nog zoveel plekken in Europa waar ik nog nooit ben geweest of waar ik graag nog eens naar toe wil.


Lees verder

Bucket List #1: Studeren

Ik vind Bucket List ideeën ook altijd typisch iets om bij na te denken aan het begin van het jaar. Nou ben ik iemand met enorm veel dromen. Ik wil de hele wereld rondreizen, maar ook alles leren wat me interessant lijkt. In de komende weken zal ik af en toe eens wat mooie inspirerende plaatjes uploaden die zeker op mijn bucket list staan. En vandaag wil ik het hebben over mijn studie.


Lees verder