Oeps, oeps, oeps! Eline van All the Feels was een held om mij te nomineren voor The Starlight Blogger Award en ik was zo’n sufferd om de blog die erbij hoort te schrijven. Oeps again! Mocht je vergeten zijn of heb je het nooit geweten wat deze tag inhoudt, dan zet ik keurig voor je de regels online:

  • Bedank degene die je getagged heeft en link die persoon in je blogpost. (Eline, mijn dank is groot)
  • Beantwoord de drie vaste vragen en de drie vragen die de taggende blogger voor jou verzonnen heeft.
  • Tag zes andere bloggers en bedenk drie nieuwe vragen voor hen.

Let’s do this!

Starlight Blogger Award.png
Lees verder

Ik had een haat-liefde relatie met de Throne of Glass serie, maar na Queen of Shadows is mijn haat-liefde relatie getransformeerd tot een liefde-relatie. Ik zag bij The Bookmarkers de Throne of Glass Book Tag en ik kon me niet inhouden. Ik moest die tag doen. En meteen ook!

Oh, een dingie. Als je geen van de Throne of Glass boeken hebt gelezen dan zul je de ‘verborgen’ spoilers niet snappen, maar als je alleen Queen of Shadows nog niet hebt gelezen van de Throne of Glass serie, dan kan er een spoiler in de vragen zitten. Hoewel ik nog steeds twijfel of het nou spoilers zijn of niet. Maar ik kan beter maar extra voorzichtig zijn!

ThroneofGlassbooktag
Lees verder

Vorige week werd ik door Femke van La Fille Lisant getagd voor de One Lovely Blog Award, een award die eigenlijk veel weg heeft van de Versatile Blog Award, die ik pas ook heb ingevuld (klik voor de klink daarnaartoe: hier). Dankjewel Femke voor het taggen! De regels van de One Lovely Blog Award zijn als volgt:

  • Je moet de persoon die je genomineerd heeft bedanken met een link naar de blog.
  • Je moet de regels weergeven en het plaatje van de Award
  • Vermeld 7 feitjes over jezelf.
  • Nomineer 15 andere bloggers en laat een reactie achter onder een post van de bloggers, zodat ze weten dat ze genomineerd zijn.


Lees verder

Terug van vakantie besloot ik fanatiek mijn bloglovin’ bij te werken. Met meer dan 300 ongelezen blogposts was dat geen pretje. Om eerlijk te zijn heb ik dan ook niet alles kunnen lezen en al nog minder kunnen reageren. Maar wat ik wel opmerkte was dat The Versatile Blogger Award zijn intrede had gedaan in de boekbloggerwereld. Allereerst Lisa van Leave No Story Behind heel erg bedankt voor de nominatie! De regels zijn simpel voor deze award: geef zeven feitjes over jezelf.
Lees verder

Ja, het is waar. Ja, het is echt zo. Er is weer een tag blogpost op De Pagina Omslaan. Een lange tijd had ik het gevoel dat ik niet echt de inhoud aan tags kon geven die ik wilde, maar deze tag kon ik echt niet weerstaan. Niet dat ik nou zulke controversiële boeken lees, maar toch zijn er series waarvan ik denk: waarom krijgen ze deze hype? Verdienen ze deze hype wel? Deze tag gaat dan ook over populaire boeken die je eigenlijk niet zo goed vond en hoofdpersonen die je stiekem gewoon niet mocht. Omdat ik de vragen in het Engels veel leuker vond klinken dan in het Nederlands, heb ik ervoor gekozen om de vragen in het Engels te laten. Mijn antwoorden zijn natuurlijk wel in het Nederlands. De originele booktube video kan je hier bekijken.

Lees verder

Series waren (en zijn?) helemaal hip. Young Adult Dystopian of Fantasy? Kans is heeeeeel groot dat je met een serie te maken hebt. Ik was nieuwsgierig (na veel booktubers het ook hebben zien doen) welke series ik allemaal heb gelezen. Ik heb alleen series geteld waarvan ik én alle boeken heb gelezen én waarvan er geen boeken meer van verschijnen. De lijst hieronder is (lang) niet compleet, simpelweg omdat ik van sommige series de naam niet meer weet of niet meer kan herinneren. Van series die ik heb gerecenseerd zal ik een link bijvoegen van de recensie van het eerste deel. Enjoy! (Oh, en nog een mooi detail. Ze staan op ALFABET! Goed hè!)


Lees verder

In de vakantie ben ik wat laks geweest. Ik was gewoon druk met op vakantie zijn, werken en lezen. En dan wordt je getagged (een woord dat ik nog steeds niet kan vervoegen) en denk je: morgen doe ik de tag! De dag daarna: eh ik heb geen zin vandaag, morgen! En je weet hoe dat gaat: van uitstel komt afstel. Toen stapelden de tags zich op en ik wil een tag ook niet niet doen als ik word getagged. Dus riep ik deze categorie, column, wat je het ook wil noemen, in het leven: Tag Tuesday (Tag Wednesday mist gewoon die alliteratie en ik ben dol op alliteraties. Plus ik wilde de TTT niet dwarszitten!). Ik zeg niet dat er iedere dinsdag een nieuwe tag op De Pagina Omslaan gaat komen, maar ik probeer deze Tag Tuesday er toch echt wel in te houden! En voor degenen die niet houden van de dinsdag, hopelijk maakt deze rubriek jullie dinsdagen net een tikkie leuker 🙂

Lees verder

Even geleden kwam ik de Unread Books Tag tegen bij booktuber Little Book Owl (één van mijn favoriete booktubers trouwens, dus neem zeker eens een kijkje bij haar!). Ik wist dat deze tag als fan van getalletjes mij op het lijf geschreven was. Maar dan wilde ik eerst één ding doen. Mijn boeken catalogiseren. Dumdumdum. Dat is een boel werk, vond ik. Echt een boel werk. Meer details hierover verschijnt binnenkort in een andere blogpost. Voor nu: enjoy the tag!
Lees verder