Ik heb al een tijd niet meer meegedaan aan read-a-thons. De oorzaak daarvan: ik heb gewoon nooit vakantie als er read-a-thons zijn en ik weet altijd wel iets te vinden ‘wat belangrijker is’ (Ha. Slechte redenatie, want wat is nou weer belangrijker dan lezen?). Anyway, op de facebookpagina van Blossom Books zag ik dat zij 8, 9 en 10 mei een read-a-thon organiseren. En nee, dan heb ik geen vakantie (alweer niet), maar het zette me toch aan het denken: de laatste tijd moet ik het vooral hebben van lezen in de trein en de kwartiertjes of halfuurtjes tussendoor. Maar hoe lekker is het om uren en uren aan lezen vrij te maken?


Lees verder


Vandaag mag ik namens de Books & Kisses Read-A-Thon een challenge organiseren! Voor wie nog niet bekend is met de Read-A-Thon: 28 april t/m 4 mei organiseert boekenblog Books & Kisses een Read-A-Thon. Het is de bedoeling dat je deze week extra veel leest. Het lezen in het zonnetje zet, zullen we maar zeggen. Je bent niet verplicht een bepaald aantal boeken te lezen, gewoon meer dan anders! Meer informatie kan je hier lezen. En voor alle deelnemers aan de ReadAThon heb ik vandaag de Playlist Challenge!
Lees verder

De Books & Kisses Read-A-Thon is deze week in volle gang en ook ik doe mee! Vorige week schreef ik al een artikel over de Read-A-Thon en vandaag wil ik graag mijn vooruitgang met jullie delen. We zitten tenslotte al bijna op de helft! Laat ik wel even toevoegen: ik heb (helaas, helaas, helaas) geen vakantie. Ik moet dus iedere dag naar Amsterdam reizen en college volgen (en ook nog opdrachten maken). Maar ik probeer tussen alles door mijn gaatjes vrije tijd op te vullen met lezen.

Lees verder

Maandag 28 april begint de Read-A-Thon georganiseerd door Books & Kisses (opgeven kan hier). En natuurlijk ben ik ook van de partij! Ik ga proberen volgende week fanatiek te lezen, maar ook zal er een challenge plaatsvinden op De Pagina Omslaan. Houd de blog dus goed in de gaten! Meer informatie over de Read-A-Thon:
Lees verder

Met licht slaperige oogjes kijk ik naar mijn beeldscherm. De tijd wanneer ik dit bericht typ 14:49. Dat betekent dat de leesmarathon al meer dan twee uur voorbij is. Een licht hol gevoel kruipt op in mijn maag. Een verslagen zucht ontsnapt uit mijn mond. Dat was geen glorieus moment. Geen euforisch moment voor mij. Ik heb mijn doel voor de leesmarathon niet gehaald.
Lees verder

Maandag om 12:00 is het zover. Dan begint de Leesmarathon!! *whaaaah* *rent nu allemaal rondjes door de kamer*. Allereerst een waarschuwing: je hebt hier te maken met een groentje. Ik heb nog geen enkele keer in mijn leven meegedaan aan een leesmarathon. Überhaupt begin ik me af te vragen of ik ooit wel eens meegedaan heb aan een marathon. Ik weet dus niet echt goed wat ik volgende week kan verwachten. Met mijn planning is het niet helemaal goed gekomen. Maandag (jahaaa ik krijg het voor elkaar om de eerste dag helemaal niet te kunnen lezen) ben ik van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat weg en de rest van de dag moet ik iedere dag een paar uur werken (in totaal in de twintig uur). De overige uren… gaan we zoveel mogelijk proberen op te vullen met lezen.
Lees verder

Ik had het deze keer niet uitgebreid op mijn blog gemeld, maar toch ben ik er de afgelopen twee weken tussenuit geweest. Lekker op vakantie naar Frankrijk! Aan het begin van de avond ben ik teruggekomen en na het eten heb ik meteen geprobeerd om van alles bij te lezen. Want als je twee weken weg gaat, dan mis je toch heel wat! Zo miste ik het nieuwtje van de Leesmarathon.


Lees verder