Ik keek eens op goodreads en kwam tot de conclusie dat er in februari een heleboel boeken uitkomen die ik graag wil lezen. Van laatste delen in de serie, nieuwe boeken van een favoriete auteur of boeken met een interessante achterflap. Bij ieder boek staat de beschrijving, als het een later deel in een serie is heb ik de beschrijving van boek 1 toegevoegd. Dus als je nieuwsgierig bent en je hebt de serie nog niet gelezen kom je niet zomaar voor spoilers te staan!

Lees verder

Je kan er niets aan doen, maar tegenwoordig is een YA-boek een uitzondering wanneer het niet een serie is. Helaas komen niet plop! in één keer alle delen, maar doet een auteur er even over voor die geschreven zijn… Dit resulteert tot wachttijden van soms wel meer dan een jaar. Het leven van een boekenliefhebber is hard. Deze post is deel 2 in de serie: Ik wacht met smart op deel 3… Augustus 2013 (ja, zo lang geleden) plaatste ik deze post voor het eerst. Intussen zijn Vertrouw me en Allegiant al verschenen en komt The One zeer binnenkort uit. Hoog tijd dus voor een deel 2!


Lees verder

De laatste keer dat ik een blogpost plaatste met daarin de boeken die ik graag wilde lezen is alweer even gelezen en sinds die tijd heb ik aardig wat boeken gelezen waar ik heel erg naar uitkeek, maar maar maar er zijn ook een heleboel nieuwe boeken bijgekomen die ik graag wil lezen. Ik geef jullie vandaag een paar boeken die heel erg bovenaan mijn lijstje staan (om te voorkomen dat de lijst meer dan 100 boeken gaat bevatten geef ik niet alle boeken en focus ik me vandaag op de Young Adult boeken).

Lees verder


Het is altijd moeilijk om de verwachtingen van mensen waar te maken. Zeker als je al een zekere reputatie gevestigd hebt. Wanneer wij, als boekenliefhebbers, een grandioos (of gewoon erg leuk) boek van een auteur hebben gelezen smachten we naar meer. Ik persoonlijk wil vaak graag alle boeken van de desbetreffende auteur lezen. Veel Young Adult auteurs zijn de laatste tijd gedebuteerd met een serie en die is meteen patsboem aangeslagen. Nu kijkt iedereen uit naar de volgende delen of volgende serie, maar maakt de auteur die verwachtingen wel waar?
Lees verder

Je kan er niets aan doen, maar tegenwoordig is een YA-boek een uitzondering wanneer het niet een serie is. De meeste YA-series (die ik gelezen) heb zijn trilogieën. Helaas komen niet plop! in één keer alle delen, maar doet een auteur er even over voor die geschreven zijn… Dit resulteert tot wachttijden van soms wel meer dan een jaar. Het leven van een boekenliefhebber is hard. Deze post is deel 1 in de serie: Ik wacht met smart op deel 3…
lees verder

Gisteren was het dan zover. De onthulling van de cover van het derde (en laatste) boek in de Touching Juliette trilogie. Ik heb de eerste twee boeken Vrees me en Breek me + de novelle Verwoest me in het Nederlands gelezen, maar ik weet niet of ik wel zo lang kan wachten op de Nederlandse versie. Of ik überhaupt wel kan wachten op de Engelse versie. In ieder geval, wilde ik jullie de cover laten zien (voor het geval dat jullie hem nog niet hadden gezien!) en er wat over kletsen.
Lees verder