Infographic: inspiring quotes from children’s books

Ik heb wel eens gehoord dat mensen de infographics die ik her en der op het internet vond leuk vonden om te lezen. Meestal scroll ik pinterest en tumblr af met vrij algemene zoektermen, maar dit keer was ik op zoek naar een infographic met book quotes. En ik kwam op iets dat nog beter was dan dat. Een infographic met inspirerende quotes uit kinderboeken. Nou, nu wordt het spannend: welke kinderboeken ken je/heb je gelezen?

Lees verder

Anna Karenina inspirerende quotes

Je kan veel zeggen over klassiekers, maar het feit dat er prachtige quotes instaan is één van de redenen waarom ik klassiekers in zo’n hoog vaandel heb staan. Op pinterest (mijn nieuwe inspiratiebron) vond ik zulke mooie quotes afkomstig uit Anna Karenina van Leo Tolstoy. Ik ben nu ongeveer op pagina 700 van de 800, dus de meeste van de quotes kwamen me ook allemaal bekend voor. En dat is leuk!


Lees verder

Fangirl Quotes van Rainbow Rowell

Afgelopen weekend heb ik het boek Fangirl gelezen van Rainbow Rowell. Een boek waar ik al heel lang naar uit keek. Een heerlijk boek, dat ik misschien niet op alle punten even geweldig vond, maar toch iedereen, iedereen, iedereen zou willen aanraden om te lezen. Heel heel heel binnenkort zal de recensie verschijnen op De Pagina Omslaan, maar eerst wil ik jullie even lekker maken met deze mooie, grappige en herkenbare quotes.

Lees verder

George R. R. Martin

Ik heb net aflevering 8 van het vierde seizoen van Game of Thrones gekeken en hoewel ik als boekenlezer precies weet wat er gaat gebeuren, heeft het einde me toch helemaal in shock gebracht en wil ik eigenlijk in een hoekje gaan huilen. Dus omdat ik Game of Thrones nog niet los kan laten.. heb ik vandaag wat afbeeldingen over George R. R. Martin voor jullie. Want die man is geniaal. Maar ook.. neemt die man het idee Kill your darlings iets te letterlijk. Oh en er zitten in deze afbeeldingen niet hele duidelijke spoilers, maar als je de serie niet volgt of de boeken niet gelezen hebt, dan zou ik deze post overslaan!

Lees verder

The Fault in Our Stars quotes

Wanneer ik deze blogpost schrijf heb ik The Fault in Our Stars van John Green 3 uur geleden uitgelezen. Nog steeds heb ik tranen in mijn ogen. Ik wilde het boek gisteren uitlezen, maar ik kon niet verder lezen. Ik kon het niet aan. Ik huilde en huilde. En ik kon niet verder. Op de recensie moeten jullie ook nog even wachten. Ik wil het boek eerst goed laten bezinken. Wel heb ik een paar prachtige quotes uit het boek voor jullie opgezocht:

Lees verder

Eleanor & Park quotes

Gisteren plaatste ik de recensie van Eleanor & Park en vandaag heb ik een boel mooie quotes en afbeeldingen gebaseerd op het boek. Want Rainbow Rowell schrijft zo mooi! Er is dus genoeg voer voor quotes! Nieuwsgierig naar mijn recensie van Eleanor & Park? Klik daarvoor hier. Hopelijk weet deze post je over te halen om Eleanor & Park een kans te geven, want het boek is zo mooi!

Lees verder