Waarom boeken de ideale cadeautjes zijn

Categorieën Bookish stuff

Als iemand die ik goed ken jarig is, dan sta ik erom bekend dat ik boeken koop als cadeau. Want ‘Sanne, jij weet altijd precies wat ik leuk vind!’ En vaak krijg ik een paar weken later allemaal fangirl-appjes over me heen gestrooid over hoe geweldig het boek wel niet was. Het is om meerdere redenen goed om boeken te kopen: ten eerste maak je degene die je het boek geeft blij (bewijs daarvoor zie hieronder, en oké niet iedereen moet je een boek geven). Maar het is ook goed voor de Nederlandse (of internationale) boekenwereld. Want hoe meer boeken jij koopt hoe meer nieuwe boeken er uitgegeven kunnen worden! Want we willen toch niet dat (Nederlandse) uitgeverijen failliet gaan?

Wat is het laatste boek dat jij aan iemand cadeau hebt gegeven? 

8 gedachten op & ldquo;Waarom boeken de ideale cadeautjes zijn

  1. De kookboeken van Jeroen Meus waren de laatste boeken die ik cadeau gedaan heb. Ik vind dit ook altijd een super cadeau. Je kan nooit genoeg boeken hebben.

  2. Wat een heerlijk plaatje! Ik krijg echt ontzettend graag boeken als cadeau 😀 Het laatste boek dat ik zelf cadeau gaf, was “Rock Werchter” van Jan Delvaux aan mijn vriend.

  3. Volgens mij waren dat prentenboeken als geboortecadeau. Of nee, ik heb mijn moeke die kalligrafie doet een boekje gegeven dat vol staat met mooie teksten die ze kan verwerken wanneer ze eens zonder inspiratie zit. Met kerst gaf ik ook twee boeken van Jacquelyn Frank cadeau aan een goede vriendin die net als ik van paranormal romance houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.