Mijn nieuwe blog is een feit!

CategorieΓ«n Layout,Site

Allereerst wil ik jou als lezer van deze blog een zeer hartelijk welkom heten! Ik ben Sanne, 17 jaar oud en al jarenlang dol op boeken. Ik heb een tijdje een eigen boekenblog gehad, ben er toen even tussenuit geweest en ben sinds kort weer begonnen met boekenbloggen bij booksandkisses.nl. Toch kwam steeds meer het idee bij me op om een eigen boekenblog te beginnen. En dat heeft geresulteerd in depaginaomslaan.nl!

Op de pagina omslaan ga ik natuurlijk een heleboel boekenreviews plaatsen, maar ook andere dingen die me bezighouden rondom taal, literatuur en andere dingen die ik gewoon leuk vind om met jullie te delen :).

Ik zou het heel erg leuk vinden als jullie een reactie op deze post zouden achterlaten, zo leer ik ook een beetje iedereen kennen die op mijn site kijkt!

Liefs Sanne

P.S. Morgen zal mijn eerste post verschijnen!

10 gedachten op & ldquo;Mijn nieuwe blog is een feit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.