Whoah, leef ik nog?

Categorieën Persoonlijk,Site

Ik probeer normaal nogal stipt te zijn met blogposts. Mijn standaardritme is om de dag een blog. Afgelopen twee weken was ik erg druk en werd dat vaak om de twee dagen. Maar whoah, deze week heb ik mijn blog gewoon compleet verwaarloosd. En dat doet pijn. Om mijn kindje te verwaarlozen. Maar het had een reden. Afgelopen week was tentamenweek en mijn eerste tentamenweek met twee bachelors tegelijk. En dat was best wel heftig. Ik dacht: ik kan dat allemaal wel. En toen ik bezig was dacht ik: oh no, ik kan dit dus echt totaal niet, dit is veel te veel. Maar ik heb de week overleefd. Over de resultaten ben ik heel erg gemixt. Ik weet dat een enkel tentamen goed ging en een enkel tentamen echt drama. Verder heb ik eigenlijk geen idee. Maar nu is het weekend.. En hebben we nog 1 tentamen te gaan!

Dat ik nog 1 tentamen heb, betekent niet dat ik nu weer mijn blog een week in de stilte laat verdwijnen. Nee. Ik heb juist allemaal plannen. Zo heb ik een idee voor een nieuwe rubriek: Praten over bloggen. Een soort van vervolg op mijn tips voor boekenbloggers, maar nu minder in de vorm van tips en meer in de vorm van nadenken over sommige praktijken uit de blogwereld en met misschien een wat kritische blik? Bovendien heb ik het gevoel dat ik in de maand november alleen maar nieuwe releases wil gaan lezen, want er komen zulke vette boeken uit! Verwacht dus zeker in de tweede helft van november recensie na recensie. Tot slot wil ik ook nog een speciaal plekje aan Grieks en Latijn gaan geven op de blog. Een voorproefje daarvan konden jullie al vinden in deze blogpost. Want Grieks en Latijn heeft zoveel met boeken en met lezen te maken!

Mocht je je nog vervelen dit weekend en ben je een beetje teleurgesteld omdat deze blogpost meer eigenlijk een hoop administratieve mededelingen is? Dan heb ik nog een paar oude blogposts die je misschien nog nooit hebt gezien en nogal goed bekeken worden (anderen vonden ze dus blijkbaar interessant): zo kun je bijvoorbeeld kijken naar mijn tips om te beginnen met het lezen van boeken in het Engels, mijn recensie van Seeker van Arwen Elys Dayton of mooie quotes uit Delirium (kennen we dat boek nog jongens?).

Even nog over dat praten over bloggen. Over welke (boeken)blogonderwerpen zou jij graag willen praten? #pratenoverbloggen

3 gedachten op & ldquo;Whoah, leef ik nog?

  1. Hopelijk heb je toch mooie resultaten met je tentamens. Het feit alleen al dat je twee bachelors doet, verdient al een prijs. Lijkt me absoluut niet makkelijk.
    En ik kijk uit naar al je toekomstige artikelen ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.