Oktober Wrap up & November TBR

Categorieën TBR,Wrap up

Oktober begint zijn laatste dagen in te gaan. Oktober was weer de tweede maand op de uni en de maand met mijn eerste tentamenweek. Mijn laatste tentamen had ik woensdagavond nog, dus pas nu ben ik er eindelijk voor 7-8 weken vanaf. De vakken voor Grieks en Latijn heb ik allemaal met mooie cijfers afgerond, maar van econometrie heb ik nog geen resultaten terug (hoewel ik vrees voor het ergste). Ondertussen is mijn vriend begonnen met het kijken van Game of Thrones (ein-de-lijk) en ik heb al verschillende episodes met hem meegekeken, geweldig om mijn favoriete tv-serie opnieuw te zien! Of ik ook nog gelezen heb in Oktober? Het antwoord: mwah. In het begin van Oktober las ik drie boeken, maar in de laatste twee weken heb ik nagenoeg geen letter gelezen (onder andere door tentamenstress).

Zo begon ik oktober met het uitlezen van Inferno van Dan Brown. Ik vond dit boek de minste van de boeken van Dan Brown die ik tot nu toe heb gelezen, maar alsnog was het boek heel vermakelijk. Vervolgens las ik De hemel begint bij je voeten van Jandy Nelson. Ik kan je één ding vertellen: de schrijfstijl is geweldig. Geweldig. Geweldig. Geweldig.  Tot slot las ik deze maand nog het recensie exemplaar Ik ben er van Clélie Avit, een contemporary romance die ik zelf niet snel opgepakt zou hebben, maar ik heel erg vermakelijk vond. Drie boeken gelezen deze maand en de Goodreads challenge heeft ondertussen een achterstand van vier boeken. I’m just stating the facts. I don’t worry. 

Wil ik in november meer gaan lezen? Het maakt me op zich niet heel veel uit, maar ik zou het leuk vinden als ik drie of vier boeken zou kunnen lezen deze maand. Zo wil ik graag Legacy of Kings van Eleanor Herman lezen, een historische YA die over de tijd van Alexander de Grote gaat. Ik heb nu iets meer dan 50 blz. gelezen en aan de ene kant is het boek interessant, maar aan de andere kant komt het verhaal ook erg traag op gang. Verder wil ik sowieso List en Leugens van Leigh Bardugo lezen. Heeft dat nog een uitleg nodig? Ik wil meer van Leigh Bardugo! Ook zal het vervolg op A Thousand Pieces of YouTen Thousand Skies Above You van Claudia Gray verschijnen begin november. Ik hoop dat boek deze maand ook te kunnen lezen! Ik had wat kritiek op deel 1 uit de serie, maar toch ben ik enorm nieuwsgierig naar deel twee (en oh, google die cover). Allemaal YA heb ik deze maand op mijn lijstje staan, maar dat betekent niet dat ik geen zin heb in een klassieker of een historische roman. Wie weet wat er allemaal op mijn pad komt!

Welk boek wil jij in november gaan lezen?

4 gedachten op & ldquo;Oktober Wrap up & November TBR

  1. Ik ben nu bezig in het derde deel van de Twilight Saga, Eclipse, en ik vind het geweldig! Ik denk dat ik het boek net niet uit ga krijgen voor overmorgen, maar niet lang daarna wil ik graag beginnen in het laatste deel, Breaking Dawn. De rest van de maand ga ik gebruiken voor de laatste vier boeken van Vampire Academy!

  2. Wauw, wat een super leuke TBR voor november heb je. Naar alle drie de boeken ben ik ook erg nieuwsgierig. Ik kan nu al niet wachten op je recensie van Legacy of Kings waar ik erg nieuwsgierig naar ben!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.