November Wrap up & December TBR

Categorieën TBR,Wrap up

Ik weet niet of ik jullie nog wel onder ogen kan komen. November was zeker geen slechte blogmaand, maar het was niet een al te beste leesmaand. November was de maand dat ik een weekend naar Pisa en Florence ging, wat geweldig was, en was de maand dat zowel mijn neefje als mijn nichtje jarig was (ik ben een enorm trotse tante en het waren twee verjaardagen vol gillende kinderen van plezier). Bovendien was november een maand van opdrachten voor de uni maken en proberen bij te blijven met die enorme berg huiswerk. Momenteel zit ik best wel te stressen voor de tentamenweek de week voor de kerstvakantie, maar in de kerstvakantie kan ik eindelijk uitrusten en lezen zoveel ik wil.

In november las ik twee boeken uit. Jup, inderdaad, zeker. Twee. Als eerste las ik Legacy of Kings van Eleanor Herman en daarna las ik Ontworteld van Naomi Novik. Van beide boeken heb ik genoten en allebei zijn ze het waard om te lezen. De feiten van november zijn nu dus in enkele regels samengevat. Maar, ik ben wel bezig geweest in andere boeken. Zo ben ik nu ongeveer op de helft van De Wolken, een Griekse komedie van Aristophanes, op een kwart van List en Leugens van Leigh Bardugo en op een derde van Ten Thousand Skies Above You van Claudia Gray.

Aristophanes zal ik in januari met Grieks uitlezen, maar List en Leugens en Ten Thousand Skies Above You wil ik wel zeker in december uitlezen en dan nog het liefst voor de kerstvakantie. In de kerstvakantie, dan wil ik helemaal losgaan. Ik ben onder andere van plan om mee te gaan doen aan bookmas. Eén van de boeken die ik sowieso wil gaan lezen deze kerstvakantie is Hobbitus Ille, de Latijnse versie van De Hobbit. Ik ben hier al eerder in begonnen, maar ik moest teveel moeite doen om me er doorheen te worstelen. Deze keer.. zet ik door! Verder hoop ik me in de kerstvakantie of onder te dompelen in historische fictie of in fantasy. Wat ik vooral belangrijk vind.. is dat ik even wil verhuizen naar een andere wereld. Even alle zorgen en stress aan de kant!

Ga jij extra veel lezen deze kerstvakantie?

5 gedachten op & ldquo;November Wrap up & December TBR

  1. Aii, twee boeken.. Ik moet zeggen dat ik ook niet fantastisch veel boeken heb gelezen, maar ook ik zal in de vakantie waarschijnlijk HEEL veel lezen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.