Happy New Year (+ Persoonlijke goede voornemens)

Categorieën Persoonlijk,Site

happynewyearAllereerst namens de hele crew van De Pagina Omslaan, ik dus, een enorm gelukkig, voorspoedig, gezegend en enorm boekig 2016! Ik hoop dat 2016 het jaar wordt dat je je dromen gaat waarmaken of dat je gewoon een stapje dichterbij komt. Ik hoop dat 2016 het jaar wordt dat je gaat doen wat jij wilt, gaat lezen wat jij wilt en de beste en tofste boeken tegen zult komen.

Maar vandaag wil ik ook mijn persoonlijke voornemens voor dit jaar delen. 2016 gaat een druk jaar worden. Ik ga nog steeds proberen om mijn bachelor Econometrie dit jaar met honours af te ronden en ook mijn propedeuse te halen voor de bachelor Griekse en Latijnse taal en cultuur. Wat ik het belangrijkste voor mezelf vind dit jaar is dat ik me niet teveel moet laten intimideren door die grote werkdruk, maar dat ik plezier en geluk vind in deze studies. Want ik vind ze allebei enorm leuk en interessant, alleen af en toe als het te druk wordt.. bij het woordje te is niets meer leuk.

Ook is een persoonlijk voornemen voor dit jaar dat ik de zomer verder ga met het schrijven van een boek. Afgelopen zomer heb ik nauwelijks geschreven, maar het jaar ervoor redelijk veel. Ik wil in de zomer beginnen met een nieuw verhaal (ja ik weet het, de zomer is nog zover weg, maar ik ben iemand die ver vooruit plant) en ik wil dit keer een boek afschrijven. Want dat.. dat is me nog nooit gelukt.

Naast het doel van een boek schrijven en het geluk blijven vinden in mijn studies, ook al is het wat te druk, is het ook belangrijk dat ik het jaar niet teveel probeer uit te stippelen. Ik hou van plannen, van plannen maken en van ver vooruit denken. Maar soms is ook wel lekker om je gewoon te laten gaan en te zien waar je uitkomt.

Ik ga er wat van maken in 2016, wat er ook gebeurt.

3 gedachten op & ldquo;Happy New Year (+ Persoonlijke goede voornemens)

  1. Niet teveel plannen in 2016. Klinkt als een goed plan. Nee, serieus. Veel succes met je voornemens en laat het leven je een beetje overkomen. Dat is geweldig leuk. Ik kan het weten. Want euh, plannen, is zeg maar niet mijn sterkste kant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.