December Wrap up & Januari TBR

Categorieën TBR,Wrap up

Whaaaaah! Het is de laatste dag van 2015! Stiekem vond ik het jaar 2015 wel een mooi jaar om te klinken. Gewoon omdat de 5 de helft van 10 is enzo, die logica. December was aan de ene kant één grote stressmaand voor mijn tentamenweek (die meh ging uiteindelijk) en aan de andere kant een oase van rust (o ja en wat kerstdrukte) door de kerstvakantie.

In totaal las ik in december maar 3 boeken uit, maar schijn bedriegt. Stiekem heb ik namelijk enorm veel pagina’s gelezen. Nog net voor mijn tentamenweek las ik List en Leugens van Leigh Bardugo en het is gewoon heel erg duidelijk dat Leigh Bardugo een hele goede schrijfster is. Ik wil het vervolg! In het eerste weekend van de kerstvakantie las ik Ten Thousand Skies Above You van Claudia Gray uit. De serie zit misschien niet altijd even goed in elkaar en het plot omhelsde misschien niet enorm veel, toch was ook dit boek weer enorm leuk om te lezen. Vervolgens begon ik in The Sunne in Splendour van Sharon Penman, een boek van 1240 blz. Dit boek heb ik nog niet uitgekregen in december, omdat ik opeens in de bui was voor fantasyboek. Ik las Queen of Shadows van Sarah J. Maas en was weggeblazen. WEGGEBLAZEN! Het was 5 sterren waard, ik hoop dat je dat begrijpt.

decemberwrapup

In januari wil ik sowieso The Sunne in Splendour uitlezen (zeker nu ik al een paar honderd bladzijden gelezen heb). Bovendien zal ik De Wolken uitlezen van Aristophanes, dat moet voor de uni, dus dat zal wel goed komen. Verder ga ik januari wel beginnen in Hobbitus Ille. Ik wil dat boek zo graag lezen, maar het schijnt dat ik steeds andere boeken ga lezen. En verder folks heb ik geen idee wat ik nog ga lezen. Ik ga me laten dirigeren door mijn gevoel. Dus wie weet wordt het Fantasy, wie weet wordt het Shakespeare, wie weet wordt het YA. I don’t know. I don’t care. January, surprise me.

Welke boeken heb jij in december gelezen?

2 gedachten op & ldquo;December Wrap up & Januari TBR

  1. Wauw wat een gigantisch boek, daar ben ik wel benieuwd naar! Ik heb ook niet zo veel boeken gelezen in december, maar ik vond ze wel allemaal heel goed, vooral Carry On van Rainbow Rowell. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.