Oeps, een verkeerde planning!

Categorieën Persoonlijk

Zoals jullie weten probeer ik drie en het liefst vier keer per week een blog te plaatsen. Nou had ik een hele goede planning voor deze week.. in mijn hoofd. En toen begon ik in A Gathering of Shadows van V.E. Schwab en besloot ik dat de rest van de wereld er niet meer toe deed. Het feit wil echter dat ik volgende week (morgen dus, Sanne, morgen) tentamens heb. Zes tentamens in vier dagen en ik moet al huilen als ik eraan denk. Ik dacht dus vrijdagavond: shit, ik heb geen tijd om een blog voor zaterdag te schrijven. Zaterdagavond: precies hetzelfde. Nu had ik nu op deze zondag de optie: ik ga één van mijn half afgewerkte ideeën snel afmaken en online gooien of ik gooi het op mijn aangenomen motto: kwaliteit boven kwantiteit. Zoals je uit deze blogpost begrijpt is dat het laatste worden. Ik weet niet hoeveel artikelen er deze week online komen, dat is een beetje afhankelijk van hoe het allemaal gaat. Maar ik leef nog, hoewel een beetje bedolven onder studieboeken.

studytalk

Wat ik dan nog wel voor jullie heb gedaan is dat ik drie recensies van een tijdje terug op een rijtje heb gezet. Misschien heb je ze nog niet gelezen en ben je op zoek naar een nieuw boek?

  1. Anna Karenina – Leo Tolstoy
  2. De Moord op Margaret Thatcher – Hilary Mantel
  3. We Were Liars – E. Lockhart

Ik ga weer onder een steen leven!

7 gedachten op & ldquo;Oeps, een verkeerde planning!

  1. Succes met studeren! Ik vind het enorm goed dat je ervoor kiest om dan even minder te bloggen, in plaats van in te boeten aan kwaliteit. Met zo’n instelling moeten die tentamens wel goed komen denk ik 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.