Maart wrap up & April TBR

Categorieën TBR,Wrap up

Lente, zon en vrolijkheid: kom maar op, ik ben er klaar voor. Maart was een maand van uitersten. Het was een maand van in de zon zitten, het was een maand van regen. Het was een maand van uitzonderlijke stress en vervolgens een oase van rust tijdens het paasweekend. In maart las ik opnieuw drie boeken, net als in februari.

Zo las ik als eerste Ik, Claudius van Robert Graves, een historische roman over het leven van Keizer Claudius. Hoewel ik het boek niet altijd even makkelijk leesbaar vond, was ik heel erg blij dat ik het boek gelezen had. Vervolgens las ik het nieuwste boek van V.E. Schwab: A Gathering of Shadows, wat opnieuw heel dicht bij perfectie zat. Ik ben zo ongelofelijk dol op de boeken van V.E. Schwab! In maart won ik Glass Sword van Victoria Aveyard bij bol.com. En ik moest er natuurlijk zo snel mogelijk in beginnen. Zie daar het derde boek dat ik las in maart. Hoewel ik Glass Sword niet het beste YA fantasy boek vond dat ik in tijden heb gelezen was het wel een boek dat ik heel mooi uitgewerkt vond.

tbrwrapmaart

Ik ben al in verschillende boeken bezig waar ik in april verder in zal gaan lezen. Zo ga ik met Grieks verder lezen in Het Symposium voor Plato en ben ik al begonnen in de recensie-exemplaren The Wolf in the Attic van Paul Kearney (via NetGalley) en Er is in Rome iets gebeurd van Sándor Márai. Wat ik verder nog in april ga lezen laat ik nog een beetje open. Zo komt het vervolg van Seeker uit en ook verschijnt De afstand tussen jou en mij. Boeken die me allebei erg leuk lijken. Anders ligt natuurlijk ook de Duitse versie van Harry Potter op me te wachten, de Latijnse versie van The Hobbit en wat dacht je van toneelstukken van Shakespeare?


Update 3×5 challenge:

Historische romans (3): The Sunne in Splendour, Kate Howard: Bloedlijn, Ik, Claudius

Fantasy (1): A Gathering of Shadows *

Klassiekers (1): De Wolken

*= ik ben streng en tel alleen momenteel alleen nog niet-YA Fantasy mee. Want van YA Fantasy weet ik dat ik sowieso meer dan 5 boeken ga lezen dit jaar.


Welke boeken hebben jullie in maart gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.