Even op een lager pitje bloggen

Categorie├źn Persoonlijk

Oeps! Long time no see. Momenteel zit ik in het midden van mijn tentamenweek en ik merk dat het bloggen gewoon even niet lukt. Ik probeer mijn propedeuse te halen voor GLTC en mijn bachelor af te ronden voor Econometrie en er komt zoveel ineens op me afvliegen dat ik struggle om boven water te blijven.

Ik wil goed de tijd nemen voor mijn recensie van De afstand tussen jou en mij en ook mijn columns ga ik niet afraffelen om toch wat online te krijgen. Ik heb dus even wat afstand genomen en focus me vooral op mijn studie. En om eerlijk te zijn: ik focus me ook op Game of Thrones. Ik lees ieder interview dat online staat, kijk alle inside filmpjes en ga zo door. En als ik aan de laatste episode denk dan staan de tranen alweer in mijn ogen.

Even een stapje terug dus op de blog: ik ga me eerst focussen op mijn tentamens van deze week en zorgen dat ik mijn scriptie op de rails heb. En dan kom ik bij jullie terug met artikelen van de hoogste kwaliteit!

3 gedachten op & ldquo;Even op een lager pitje bloggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.