Dat op een lager pitje bloggen nam ik wel heel serieus (+mei wrap up)

Categorieën Persoonlijk,Wrap up

Hallo daar allemaal, mijn naam is Sanne, ik ben twintig jaar en ja ik blog nog steeds op De Pagina Omslaan. Afgelopen week heb ik even geen artikelen geplaatst omdat ik druk was met mijn laatste grote tentamenweek. Bovendien kwamen er allemaal dingen op mijn pad die voorrang hadden op het bloggen en helaas zal ik in de maand juni het bloggen ook een paar punten lager op mijn prioriteitenlijstje moeten zetten. Ik ben namelijk enorm druk met mijn scriptie, die ik voor de zomer hoop af te krijgen en ook de Grieks en Latijn verplichtingen zijn niet niks.

Maar weet je, even niet op een schema bloggen is wel heel bevrijdend. Het zet je aan het denken over bloggen en waarom je blogt en wat je wilt bloggen. En ik realiseer me dat ik misschien de laatste tijd te strak aan mijn schema heb willen houden, waardoor het bloggen te geforceerd begon te worden en ik de stekker eruit trok om even op adem te kunnen komen. De maand juni en het begin van de maand juli wil ik mezelf dan ook geen blog schema opleggen. Even vrijheid, blijheid. Dan focus ik eerst even op de studiedingen en kan ik in de vakantie tijd steken in het schrijven van de kwalitatief goede artikelen die ik wil gaan schrijven.

Bovendien zal ik in de maand juni ook wat minder gaan lezen. Er zijn een boel boeken (A Court of Mist and Fury, A Court of Mist and Fury, A Court of Mist and Fury) die ik enorm graag wil lezen, maar ik wil die boeken pas lezen in mijn zomervakantie omdat ik er dan pas echt van kan genieten. Het is nog even bikkelen, maar het zal het waard zijn. Ik heb daarom niet een TBR lijstje opgesteld voor deze maand. Ik zie wel of ik nog toekom aan boeken, en anders dan haal ik alle gemiste letters en woorden en zinnen in in de vakantie!

In de maand mei heb ik toch nog drie boeken gelezen. Zo las ik Master and God van Lindsey Davis, een boek dat gaat over keizer Domitianus. Ik vond het leuk, maar niet super. Vervolgens las ik The Light Between Oceans van M.L. Stedman, een boek dat me dan wel helemaal kon betoveren. De schrijfstijl was prachtig en ik kon me helemaal inleven in het verhaal en het drama dat een beslissing met zich meebracht. Tot slot las ik De afstand tussen jou en mij van Marina Gessner, een boek waar de recensie nog steeds van moet verschijnen. Ik vond dit boek heerlijk en het is een boek dat me zeker aan het denken heeft gezet. Het gaat niet altijd om dingen bereiken, soms gaat het er ook om om gewoon te zijn.

Wat zijn jouw plannen voor juni?

2 gedachten op & ldquo;Dat op een lager pitje bloggen nam ik wel heel serieus (+mei wrap up)

  1. Bloggen (en lezen) omdat het kan, niet omdat het moet 😉
    Dat hou ik mezelf altijd voor als ik even niet aan bloggen of lezen toe kom.
    Veel succes met je scriptie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.