Even een update uit Sanneland

Categorieën Persoonlijk

Dag lieve lezers van mijn blog. Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben heb ik even de stekker uit mijn blog getrokken. Een tijdelijke stekker eruit dat wel en ik wilde jullie daarom even inlichten waar ik me momenteel met mijn leven mee bezig houd.

De laatste week van mei en de eerste twee weken van juni heb ik nonstop gestudeerd. En dan ook praktisch nonstop. Ik las geen letter in een leesboek. Ik was alleen maar bezig met mijn scriptie, scriptie, scriptie. Want een maand om je scriptie te schrijven en daar vervolgens nog 800 regels Latijnse poëzie en een stuk Plato extra bij bestuderen… Laat ik je zeggen: dat is heel erg veel werk. Maar halverwege juni zakte ik in. Ik deed teveel, maar ik was niet in staat om minder te doen, want mijn brein kon alleen maar denken aan meer, meer, meer. Af, af, af. En toen zat ik ’s avonds op de bank, kapot en ellendig. Ik besloot dat het genoeg was. Ik besloot weer een leesboek te pakken. En wat voor een. Ik ging lezen in A Court of Mist and Fury van Sarah J. Maas. Ik heb het boek gisteren uitgelezen en wauw. Wauw. Wauw. Wauw.

24/7 studeren… dat lukt niet meer. De concentratie en energie is daar simpelweg voor op. Toch houd ik het bloggen nog even een beetje op een pauze. Ik merk dat even wat blogrust zorgt dat de ideeën weer op gang komen. En weet je? Het is ook wel even lekker om niet een blogpost op tafel te ‘moeten’ zetten. Begrijp me niet verkeerd, ik ben dol op bloggen. Maar verplichtingen op verplichtingen stapelen zorgt ervoor dat je soms even wat druk van de ketel wilt laten.

Volgende week nog twee tentamens en hopelijk is mijn scriptie dan oké genoeg om hem in te leveren. En daarna? Dan ga ik van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat een boek lezen en zie ik het wel verder.

5 gedachten op & ldquo;Even een update uit Sanneland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.