Sanne is weer terug van weggeweest!

Categorieën Persoonlijk,Vakantie

Ik had graag deze blogpost willen beginnen met de juichende mededeling dat ik mijn bachelor econometrie had afgerond, maar helaas laat de uitslag van mijn scriptie nog even op zich wachten. Waar ik in ieder geval wel een dansje voor mag doen is dat ik al mijn punten van het eerste jaar van Grieks en Latijn binnen heb met een heel goed gemiddelde! En waar ook voor gejuicht mag worden: ik keer terug naar blogland!

In de maand juni heb ik me heel duidelijk voor ogen gesteld: mijn studie afronden heeft nu even de prioriteit. 30 juni leverde ik mijn scriptie in en 1 juli, na het maken van een tentamen, stapte ik op het vliegtuig naar Spanje waar ik met mijn ouders een week ging rondtoeren door Noord-Spanje en Frankrijk. De laatste dag dumpten ze me in Parijs (daar komt ook bovenstaande foto vandaan), gingen zij meteen naar huis en ik kwam ’s avonds met de Thalys terug.

Ik ben weer helemaal zen. Ik heb weer lekker kunnen lezen, veel gezien en vooral: geen verplichtingen meer gehad. Ik heb dus ook allemaal ideeën voor De Pagina Omslaan en voor de rubriek van A tot Ovidius. Ook kunnen jullie nog recensies verwachten van A Court of Mist and Fury en The Queen of the Tearling. Jullie blogs heb ik ook allemaal even genegeerd, dus vertel! Wat heb je de laatste tijd allemaal gedaan? Wat ga je doen in de vakantie?

5 gedachten op & ldquo;Sanne is weer terug van weggeweest!

  1. Gefeliciteerd in ieder geval met het halen van je studiepunten voor Grieks en Latijn! Dat is in ieder geval alvast iets ^^
    En hopelijk laat het scriptiepunt niet al te lang meer op zich wachten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.