Een nieuwe boekbox: Bookly Bird

Categorieën Bookish stuff

De Nederlandstalige Celebrate Books boekbox is al snel een bekend fenomeen geworden, maar nu komt er ook een Engelstalige boekbox die verkrijgbaar is in Nederland zonder de torenhoge verzendkosten die je hebt als je een Engelstalige boekbox wil laten komen vanuit bijvoorbeeld de VS. Tum.. Tum.. Tum… Hebben jullie al kennis gemaakt met de boekbox Bookly Bird?

Bookly Bird is dus een boekbox met een Engelstalig recent verschenen Young Adult hardcover boek met een boek dat hooguit twee maanden voor het verzenden van de box is verschenen. Bovendien zitten er nog 3-6 boekenaccessoires bij. Hierbij kan je denken aan boekenleggers, kettingen, geurkaarsjes of thee. De prijs voor de boekbox is €29,95 (exclusief verzendkosten). Het leuke van een boekbox is dan ook dat ze iedere keer een thema hebben. Je weet niet welk boek je gaat krijgen of welke accessoires. Je weet alleen het thema en op basis daarvan kan je besluiten of je dat aanspreekt of niet. Zo is het thema van augustus The Power of Time, waarbij je kan denken aan tijdreizen of teruggaan in de tijd. Komen nu niet alle Outlander feels naar boven?

Ik ben heel erg enthousiast over een Engelstalige boekbox! Ik ben tot nu toe altijd erg huiverig geweest met het bestellen van de Celebrate Books boekbox, omdat ik de prijs best aan de hoge kant vond en ik bang was dat ik het boek al in het Engels gelezen zou hebben. Nou is de prijs van de Bookly Bird hetzelfde, toch is de kans dat je het boek al gelezen hebt kleiner. Wel is de kans weer aanwezig dat je een pre-order hebt geplaatst van het boek (zie hier mijn moeite met boekboxen). Maar misschien is het nu wel tijd om eens een keer gek te doen en zo’n ding te bestellen!

Heb jij wel eens een boekbox besteld?


Disclaimer: Bookly Bird vroeg mij een stukje over hun boekbox te schrijven en aangezien ik enthousiast was over het idee ging ik graag de samenwerking aan. Ik krijg geen vergoeding voor dit artikel en alles is mijn eigen mening.

2 gedachten op & ldquo;Een nieuwe boekbox: Bookly Bird

  1. Ohhh, dit klinkt interessant! Ik kijk altijd met liefde en een beetje jaloezie naar alle boekenboxen die mensen in het buitenland ontvangen, maar de giga verzendkosten maken het niet zo aantrekkelijk om te bestellen. Ik ga zeker even een kijkje op de site nemen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.