Dromen, hard werken en doen waar je zin in hebt + ik zoek bepaalde blogs!

Categorieƫn Column,Persoonlijk

Ik snap dat velen van jullie nog helemaal in de vakantiesferen zitten en nog helemaal geen zin hebben om te denken aan komend studiejaar of werk. Maar stiekem ben ik wel weer klaar om aan de slag te gaan. In de zomer komen altijd weer doelen en dromen bij me op. Krijgen plannen vorm. Gaat mijn hart uit naar de dingen die (nog) niet in mijn bereik liggen en gaat mijn verstand aan de slag om een plannetje voor te bereiden.

Studiedoelen, blogdoelen en ook reisdoelen. Dromen, plannen en vervolgens hard werken. Vliegen, vallen en dan weer opstaan. En ik ben blij met deze dromen en deze doelen die in de vakantie opkomen en met de manier waarop ik daar momenteel mee om ga. Ik meet mijn doelen niet af aan de maatschappij. Ik kijk niet naar wat hoort, naar wat normaal is. Ik hoef geen huisje, boompje, beestje. Ik huppel gewoon wat in het rond, probeer het uiterste in me naar boven te halen en doe waar ik gelukkig van word. In dit soort buien lees ik dan ook graag een beetje inspiratieachtige artikelen, zoals bij Katja en Lilian.

En misschien wil ik deze kant van mezelf ook wel iets meer tot uiting laten komen op mijn blog. Nog steeds in relatie tot boeken, maar door bijvoorbeeld boeken als voorbeeld te nemen voor iets persoonlijks. Want ik realiseer me dat dromen een hele fijne bezigheid is. Dat het fijn is om je te verliezen in andere werelden. Maar dat het ook fijn is om iets van die werelden naar je eigen leven te halen. (Hoewel die brief van Hogwarts nooit is gekomen).

Eigenlijk wil ik dit soort artikelen wel meer lezen, maar ik volg weinig van dat soort blogs. Dus bij deze mijn vraag: ken jij of schrijf jij zelf artikelen op een blog met veel inspiratie en dromen content? Dan ben ik op zoek naar jouw blog! Heb je een andere blog die ik echt perse moet lezen? Voeg dan in een reactie een link toe naar een artikel dat ik helemaal super ga vinden!

2 gedachten op & ldquo;Dromen, hard werken en doen waar je zin in hebt + ik zoek bepaalde blogs!

  1. Ik hoop eigenlijk dat je mijn blog al kent, een beetje šŸ˜‰ Hier was ik al langer een beetje met dit soort onderwerpen bezig, maar twee weken geleden heb ik een aparte boekenblog aangemaakt, en ik wil me op Eccentric Lady nu juist echt verder gaan richten op dromen/leven/plannen maken voor de toekomst etc.

  2. Oh superleuk dat je ook in zo’n bui zit! Ik lees ook graag dit soort blogs en nu vind ik Thankgoditsmonday.nl echt een tof blog vol inspiratie. Als ik er nog meer tegenkom, dan laat ik het je weten! : )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.