Een update van Sanne

Categorieën Persoonlijk

Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt heb ik (onbewust) weer een stille hiatus genomen. Ik bleef met mijn hoofd een beetje in de knoop zitten met de richting die ik op wil met De Pagina Omslaan en ik vond het ook gewoon lekker om even niet te bloggen. Even geen artikelen te hoeven typen. Ik ben ondertussen weer begonnen op de universiteit en heb even moeite gehad om weer mijn draai te kunnen vinden. Vorig jaar waren mijn dagen praktisch helemaal ingevuld: college, college, college. Maar nu ik nog maar één studie doe en ook daarbij bijna ben gehalveerd van aantal uren college, had ik iets anders nodig om mijn tijd mee op te vullen. Ik wil namelijk deelnemen aan de dingen die gebeuren op de universiteit en in het vakgebied van mijn opleiding.

En De Pagina Omslaan? Is daar nog een plekje voor? Momenteel vind ik die vraag even moeilijk om te beantwoorden. Heb ik mezelf toen ik begon met bloggen gezien als blogger voor altijd? Nee. Ik heb het altijd gezien als een tijdelijke hobby, niet iets wat ik hele leven zou gaan doen. Ben ik nu al klaar met het bloggen? Nee. Hoewel ik nu misschien even niets te vertellen heb aan de buitenwereld, weet ik dat het een belangrijk deel van mij is om te praten over boeken en columns te schrijven over dingen die me aanspreken.

Ik heb dit artikel een beetje uitgesteld met schrijven. Het voelde zo definitief, hoewel het helemaal geen einde is. Ik heb voor mezelf besloten dat ik blogs ga typen op mijn tijd. Of dat 2 per week of 1 per maand is.

2 gedachten op & ldquo;Een update van Sanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.