kobofront

Sinds begin mei 2013 ben ik in het bezit van mijn schatje de Kobo Glo. Tegen een ereader keek ik eerst huiverige aan. Ik bedoel, je leest boeken niet meer op papier, maar op zo’n elektronisch ding. Een deel van het leesplezier komt ook uit dat boek wat je in je handen houdt en dat mis je bij zo’n ereader, zo dacht ik. Maar uiteindelijk ben ik toch overstag gegaan. De voordelen van een ereader leken me toch meer opwegen tegen de nadelen. En nu kan ik, vooral op vakantie en waarschijnlijk binnenkort in de trein, niet meer zonder!

Ik heb al verschillende posts over mijn ereader, de Kobo Glo, geschreven en ben van plan om de ereader beetje bij beetje helemaal uit te spitten. Daarom dacht ik dat een algemene pagina met al deze blogposts gebundeld wel handig zou zijn. Mochten er op depaginaomslaan nog meer posts verschijnen gerelateerd aan ereaders, dan zullen die ook op deze pagina verschijnen!

Kobo Glo: First Impressions
Toen ik mijn ereader net binnen had, wilde ik jullie lezers natuurlijk zo snel mogelijk van dit elektronische geval op de hoogte brengen. Deze post is nogal basic en gaat meer in op het uiterlijk en mijn bijgekochte hoesje.

Kobo Glo: Een kijkje verder
Na een maand ben ik al veel vertrouwder met mijn ereader geworden. Zo licht ik in deze post voornamelijk de Reading life, de leesstatistieken toe. Een functie die je niet bij veel ereaders ziet en een hele leuke toevoeging aan de Kobo Glo. Ook ga ik kort in op de instellingen van de Kobo.

Kobo Glo: Comfortlight, vloek of zegen
Een functie die de Kobo Glo (bijna) uniek maakt en waar de Glo ook zijn naam aan verdient is het comfortlight. Veel mensen zijn huiverig voor deze functie, denken dat het niet fijn is of slecht voor de ogen. Lees mijn bevindingen in het artikel.